Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

studio.studio

13. 3. 2010 9:36
Co si tim dokazujete? Chybejici nekonvecnost?

Ja se teda nedivim, ze vam to neschvalili. Pokud vim, ma to tady byt family friendly, a veta o prefiknuti nekolikadenni holcicky je uboha. Ja teda neznam nikoho, kdo by odmitl prestrihnout pupecni snuru u porodu, kdyz mu to nabidli, musite byt vazne zvlastni druh muze. Ani nechci premyslet o tom, jak muselo byt vasi zene v tu chvili. Mozna byste se mel trochu vzdelat v miminech, kdyz jste ted ten otec. Treba byste se dozvedel, ze mleko se zene dostavuje az treti den od porodu. Zdate se byt nastvany na vsechno kolem sebe, mozna se citite byt svazany konvencemi, ktere se snazite zborit trapnym obmotavanim miminka do palestinskeho satku. Jednou si budete pripadat jako idiot, az se na to podivate zpatky s odstupem veku. Do te doby mi je vasi zeny a samozrejme i dcery moc lito.

0 0
možnosti

tamta

12. 3. 2010 11:48
karma!!!

hlavně se, Apoleno, nenech hnedka od začátku svazovat a mluv si klidně, jak ti zobáček narost! když se to někomu nelíbí, ať si tu nečte ...

těším se na další pohledy! :-)

0 0
možnosti

Guki

12. 3. 2010 8:16
není tohleto ten pan novinář?

Tak nemůžu uvěřit očím svým... Není tohle ten pan novinář, co se tu vytahoval na blogery, jak jejich blogy stojí za nic? A paní Tereza mu tehdy dobře odpověděla a utřela ho. Pan Poláček si to ovšem uložil do paměti a teď se mstí. Zveřejňovat obsahy mailů s paní Terezou? No fuj, pane Poláčku. Vy jste normální podrazák. Mimochodem, myslel jsem, že pracujete v novinách a rozumíte slovům editace versus cenzura. To, že vám někdo navrhne změnu titulku se vám za celou dobu vaší kariéry nestalo? Ale prosím vás... Až budete mít nějaký názor a ten vám admini budou zakazovat - tak máte právo žvatlat o cenzuře, ale slušná výzva ke změně nechutného a vulgárního titulku - to skutečně cenzura není.

0 0
možnosti

astrudina

11. 3. 2010 22:43
Původní nadpis byl přisprostlý a ubohý,

takoví jako vy se snaží vydávat vulgarity za uměleckou tvorbu a nadsázku, ale ono je to jenom sprosté. Fikce jako že to napsalo šestidenní dítě a ne vy, a proto tam může vše být, je tak ubohá jako výtvarník ENtropy.

Článek stojí za CENZUROVÁNO.

Autore, doporučuji vám, vezměte svému dítěti ten palestinský šátek, namočte ho a dejte si ho jako mokrý hadr na hlavu. \snad to pomůže.

Pak zkuste napsat znovu a stěžujte si po případném nezdaru sám na sebe a ne na druhé (admina atd.)

0 0
možnosti

Spanker

12. 3. 2010 7:45
Re: Původní nadpis byl přisprostlý a ubohý,

Abyste se z toho CENZUROVÁNO.

0 0
možnosti

machinist

11. 3. 2010 19:51
vitej na piskovisti u matky Terezy

tahle ma asi o sto kilo vice nez ta skoro svata indicka a navic ma nutkavou touhu urcovat normy vyjadrovani a chovani druhym lidem, tak doufam, ze az budes brat rozum bude tahle uz v propadlisti dejin.

0 0
možnosti

oldiess

12. 3. 2010 1:01
Re: vitej na piskovisti u matky Terezy

Vy máte ale konstrukce, i když vlastně,  chcete si povídat s šestidenním škleboňem, ok tak vás nechám, příjemnou zábavu

0 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3179x
Jsem Apolena. Přebírám punkovou štafetu. Zatím neumím psát, tak diktuju otci Tomášovi.

Seznam rubrik